DISTRIBUIȚI
Asociația de proprietari a reclamat profesoara la ANAF

Atenție, la activitățile pe care le desfășurați în propria locuință! Și asta pentru că ați putea fi pârâți la autorități de către vecini.

Așa a pățit o locatară profesoară de matematică, căreia asociaţia de proprietari i-a transmis în luna mai a acestui an un denunţ către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF).

Reprezentanții asociației de proprietari denunțau faptul că locatara oferă, contra cost, meditaţii la matematică, fără să declare veniturile şi fără să plătească impozite şi contribuţii aferente acestora, potrivit adevarul.ro.

Asociația cerea celor de la ANAF să efectueze cercetări „pentru confirmarea faptelor semnalate şi luarea măsurilor legale“.

„Doamna XXX cu precădere în week-end primeşte mai multe persoane tinere cărora le acordă contra cost meditaţii la matematică înregistrând astfel venituri în mod regulat, dar fără a fi fiscalizate sau declarate. Pentru sumele de bani de mai sus nu a depus nicio declaraţie fiscală şi nu a achitat niciun impozit către bugetul de stat şi către bugetul asigurărilor sociale de stat“, se arată în denunțul depus la ANAF, obţinut de cei de la Adevărul.

Reprezentanţii asociaţiei de proprietari cer Fiscului să efectueze „cercetări pentru confirmarea faptelor semnalate şi luarea măsurilor legale care se impun“ şi să-i informeze asupra modalităţii de soluţionare a denunţului.

„Este adevărat că suntem interesaţi de informaţii care pot fi introduse în bazele de date care sunt folosite în analizele de risc, însă pentru a fi supus controlului trebuie să depăşească pragul de semnificaţie fiscală“, au declarat surse din ANAF pentru Adevărul.

Orice cetaţean sau organizaţie legal constituită poate semnala posibile cazuri de evaziune prin sesizare scrisă sau în format electronic transmisă către ANAF.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

3 COMENTARII

  1. Cand cineva e prost, obligatoriu trebuie sa claxoneze. E ca si cum m-as duce la politie sa zic de vecinul x ca vinde droguri, iar politia ar trebui sa cerceteze asta… cat de tristi pot fi unii oameni, incepand cu cei de la ANAF, care daca mai fac 2-3 chestii dinastea se vor trezii cu mii de plangeri de la toti idiotii tarii, care se plictisesc acasa.

  2. Um nene care trecea pe strada mi-a dat curent la masina intr-o zi si i-am dat bani de o bere. Oare tre’ sa sesizez ANAF? Penibile mai sunt stirile in tara asta….

  3. Acesti idioti , cretini si imbecili ,la un loc , care semneaza in numele asociatiei de proprietari , dar sunt atat de nemernici si de lasi ,unii poate mai tineri , altii mai batrani .dar as inclina ca sunt babalaci ,mosi si babe ,uitati de doamna cu coasa , care probabil nu au avut curajul sa se semneze pe reclamatie ( nu stiu, dar cred ca e anonima ) au terminat cu marii evazionisti din Romania si vor sa starpeasca ultima evazionista , care falimenteaza Romania , adica aceasta profesoara ? Sunteti jalnici ,natarai si penibili , caricaturilor !Daca sunteti tineri ,e grav, pentru ca sunteti ,de acum rebuturi umane si un balast pentru societatea din Romania . Daca sunteti batrani ,vedeti ca va asteapta una , imbracata in negru, cu o coasa ,care vine sa curate lumea de natarai . Voi v-ati trait viata ,lasati-i si pe altii mai tineri sa traiasca , sa-si creasca copiii si sa se bucure de nepoti , taratoare jalnice ,demne de dispret ,ce sunteti . Nu va cunosc ,dar nici nu mi-as dori sa cunosc niste javre ordinare ,ca voi .

LĂSAȚI UN MESAJ