DISTRIBUIȚI
blind holiday, cel mai nou concept de vacanta, din Romania sursa foto: Paralela 45

O agentie de turism din Romania a lansat un nou concept de vacanta, prin care turistii iubitori de surprize afla abia cand ajung la aeroport unde isi vor petrece concediul.  

Conceptul blind holiday se adreseaza turistilor dornici de o experienta de vacanta diferita fata de ce au trait pana in prezent.

Astfel, timp de o saptamana, romanii interesati de o astfel de vacanta vor vedea pe pagina de Facebook Paralela 45 o serie de oferte de vacante la preturi de 299, 399, respectiv 499 de euro/ persoana.

Ofertele prezentate vor include numarul de nopti de cazare, numarul de stele pe care le are hotelul, tipul de masa, transportul cu avionul, transferuri, taxele de aeroport si intervalul de plecare.

Data exacta de plecare o vor afla cu 48 de ore inainte, iar destinatia le va fi dezvaluita abia atunci cand ajung in aeroport.

„Am dorit sa aducem pe piata turismului din Romania un concept special pentru turistii deschisi catre nou, care vor sa traiasca si o experienta altfel. Practic iti cumperi o vacanta cu garantia si increderea ca se va ridica la nivelul asteptarilor tale, iar destinatia o afli cand ajungi la aeroport. Sunt sigur ca turistii romani vor aprecia o initiativa indrazneata. Vrem sa aratam ca putem oferi si pachete pentru turistii mai nonconformisti”, a declarat Alin Burcea, presedinte al agentiei de turism care a lansat conceptul de blind hodiday in Romania.

Ofertele blind holiday se adreseaza doar persoanelor cu varsta de peste 18 ani, iar plata se face exclusiv online. Repartizarea in cazul acestor vacante se va face in limita locurilor disponibile, in ordinea rezervarilor.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ