DISTRIBUIȚI
Flanco va lansa propria gamă de telefoane și televizoare

Retailerul de electronice și electrocasnice Flanco pregătește lansarea unei game de telefoane inteligente și televizoare, pe care le va comercializa sub marcă proprie.

Gama Vision Touch va fi lansată luna aceasta și va fi cu 10-15% mai ieftină decât produsele similare ale unor branduri celebre, potrivit economica.net.

Dispozitivele sunt fabricate în Turcia şi China, de către un producător important.

Ovidiu Nicușan, private lable division manager Flanco Retail, a declarat că fiecare model de telefoanele Vision Touch va avea ecran cu tehnologie IPS, iar procesoarele lor vor fi de ultimă generație, respectiv Dual Core și Quad Core.

De asemenea, telefoanele vor fi dotate cu camere foto cu rezoluții de până la 8 Mpx, Dual Sim „pentru că mulți dintre clienții noștri folosesc cartele separate pentru conversații personale și pentru serviciu” şi sloturi MicroSD.

Marca privată a Flanco este deja prezentă pe rafturile magazinelor Flanco cât şi în online sub numele Vision Chef pentru aparatele de bucătărie (hote, frigidere) și Vision Clean pentru aparatele de curățenie (aspiratoare) și mașini de spălat.

Dacă acest articol v-a fost util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole cu locuri de muncă:

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ