DISTRIBUIȚI
Desertul preparat cu magiunul de prune Topoloveni sursa foto:magiun-sonimpex.ro

Magiunul de prune Topoloveni a fost ingredient de bază al desertului pregătit de chefii renumitei Academii Culinare Mathallen din Oslo, în cadrul unui cooking show live la care au luat parte diplomați, nutriționiști și jurnaliști de specialitate.

Preparatul bucătarilor norvegieni a fost un chec cu vanilie și fistic, la care a fost adăugat Magiun de prune Topoloveni, alături de o cupă de înghețată.

Desertul răcoros a fost degustat de toți invitații, printre care s-a aflat și Cezar Armeanu, ministru Consilier la Secția Economică a Ambasasadei României la Oslo și Fedon Lindbergs, un renumit nutriționist norvegian.

Degustările de la Academia Culinară Mathallen fac parte din programul de promovare pe bani europeni “EUREKA—Descoperiți comorile Europei!” accesat de Sonimpex Topoloveni, prin care Magiunul de prune va fi prezentat în perioada 2013-2016 pe piețele din Elveția, Norvegia și Federația Rusă.

Magiunul din prune Topoloveni este singurul produs din România care beneficiază de fonduri europene pentru promovare deoarece este singurul produs care a obținut certificatul de “Indicație Geografică protejată”, acordat de UE.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ