DISTRIBUIȚI
Biblia est ecartea cea mai des uitată de călători în avion sursa foto:airlinestravel.ro

Biblia este cartea cel mai des uitată în avioane, aceasta reprezentând 6% dintre volumele pierdute de călători.

Cifra a fost făcută publică de compania British Airways, care a anunțat că în fiecare an, în jur de 500 de cărţi şi 1.400 de eBook readere sunt uitate la bordul avioanelor.

Pe lângă Biblie, cele mai uitate cărți în avion mai sunt și volumele din seriile „Urzeala tronurilor”, de George R. R Martin, şi „Cincizeci de umbre ale lui Grey”, de E.L, potrivit dailymail.co.uk.

În ceea ce privește genurile uitate frecvent de călători în avioane, în ultimele trei luni, romanele deţin 22% din acest top al celor mai uitate cărţi din avioane.

Totodată, printre cele mai populare biografii uitate de călători în avioane se numără cele semnate de Hillary Clinton, Lewis Hamilton şi Roger Federer.

De asemenea, jurnale, planificări de nuntă şi chiar şi cecuri se numără printre obiectele găsite de însoţitorii de bord ai British Airways.

Potrivit unui sondaj recent, cărţile sunt cele mai populare obiecte care au legătură cu lectura pe care pasagerii le iau la ei în timpul zborului, notează descopera.ro.

În acest context, trei din cinci persoane intervievate au spus că au luat cu ele o carte în timpul călătoriei cu avionul. În schimb, doar una din cinci persoane a spus că preferă să citească o carte în format eBook în timp ce călătoreşte cu avionul.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ