DISTRIBUIȚI
Telefonul cu autonomie de 20 de zile

Telefonul cu autonomie de 20 de zile. China Electronics Corporation a lansat pe piața din România un smartphone din gama S, modelul Philips S309, dotat cu o baterie  lithium-ion de 1.600 mAh.

Aceasta  oferă până la 9,5 ore de convorbire și până la 20 de zile de funcționare în standby.

Telefonul cu autonomie de 20 de zile va fi disponibil în oferta Digi Mobil, Arsis (partener Vodafone), dar va putea fi cumpărat și de la retaileri specializați, printre care se numară eMag, Flanco, Altex etc.

Philips S309 este disponibil cu carcasă de culoare neagră și prețul de vânzare recomandat este de 319 lei.

“S309 este un model entry level în două versiuni, dual SIM/single SIM, și vine cu un design ergonomic și compact”, a afirmat Radu Ionescu, reprezentant distribuție telefoane mobile Philips.

Philips S309, telefonul cu autonomie de 20 de zile, este echipat cu un procesor dual-core de 1 Ghz și un ecran de 4 inch WVGA TFT, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli.

Telefonul cu autonmie de 20 de zile. Cum este economisită energia

Telefonul cu autonomie de 20 de zile rulează sistemul de operare Android 4.4.

Telefonul cu autonomie de 20 de zile beneficiază de tehnologia PowerXtend, care reduce semnificativ consumul de energie atunci când rulează aplicații grafice complexe, pagini web, sau jocuri. Datorită acestei optimizări, Philips S309 are o autonomie crescută cu până la 30%.

Telefonul cu autonomie de 20 de zile are o baterie lithium-ion de 1.600 mAh care oferă până la 9,5 ore de convorbire și până la 20 de zile de funcționare în standby.

De asemenea, Telefonul cu autonomie de 20 de zile are o memorie internă de 4GB ROM și 1GB RAM și un slot MicroSD pentru carduri cu o capacitate de până la 32 de GB.

Dacă acest articol v-a fost util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ