DISTRIBUIȚI
Stresul, o problemă pentru angajați sursa foto: olx

Trei sferturi dintre angajaţii români sunt stresaţi, 80% s-au îmbolnăvit din această cauză, iar doi din trei români au probleme cu somnul, potrivit unor cifre prezentate de stiri.tvr.ro.

În aceste condiții, salariații români mai pot fi motivați cu greu de către angajatori, care caută tot felul de soluţii să-şi mulţumească personalul.

Studiile mai arată că banii nu mai sunt motivul principal ca să mergem la muncă, iar angajaţii plătiţi prea bine îşi pierd motivaţia. Specialişti în resurse umane susțin că secretul succesului ar fi mai multă libertate pentru angajaţi, relatează jurnaliștii de la stiri.tvr.ro.

Nici în țările Uniunii Europene lucrurile nu stau mai bine, cifrele arătând că doar 1 din zece angajaţi europeni sunt cu adevărat entuziaşti la locul de muncă.

O excepție în rândul românilor care își găsesc cu greu entuziasmul pentru locul de muncă este Marcel Cobuz, director general al unei companii internaţionale.

Acesta a schimbat de mai multe ori funcţia, ţara, dar nu şi compania. Astfel, toţi cei patru copii ai lui s-au născut în ţări diferite.

Dacă acest articol v-a fost util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ