DISTRIBUIȚI
Anunț surprinzător al lui Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a anunțat că își va dona diferența de salariu rezultată din majorarea lefurilor demnitarilor, prin adoptarea noii Legi a salarizării.

Banii vor merge către echipa de baschet a Clubului Steaua.

Victor Ponta a scris într-un mesaj postat pe Facebook că nu s-a răzgândit și crede în continuare că este corect că demnitarii din România (președinte, președinții Parlamentului, miniștrii, etc.) trebuie să aibă un salariu decent, cel puțin egal cu alți funcționari din subordine și relativ asemănător cu ceea ce se întâmplă în Europa.

“Dar la fel de corect este ca această mărire de salariu să fie făcută în același timp cu salariile celorlalți angajați din sectorul public. Așa că pot să mai aștept până vom adopta noua Lege a Salarizării! În consecință, am luat decizia personală ca începând cu data de 1 August să donez diferența de salariu primită prin „faimoasa ordonanță” către echipa de baschet a Clubului Steaua (care, anul acesta, joacă dupa mulți ani din nou într-o competiție europeană). Așa am sufletul împăcat și fac și un gest simbolic de sprijin pentru echipa și sportul pe care le iubesc atât de mult de peste 30 de ani!”, a anunțat premierul.

Declarațiile premierului Ponta vin după ce Guvernul a aprobat, marţi majorarea salariilor demnitarilor.

Astfel, de la 1 august premierul Victor Ponta va avea un salariu net de 15.108 lei, față de 6.200 de lei cât este în prezent.

Și asta în timp ce miniştrii şi şefii serviciilor secrete vor avea un salariu net de 13.365 de lei.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ