DISTRIBUIȚI
Zeci de locuri de muncă pentru români, ca lucrător în depozit în Anglia sursa foto: OLX

Transline Group,  agenție din Marea Britanie de recrutare și plasare a forței de muncă, caută în România 30 zeci de persoane pe care să le angajeze pe postul de lucrător în depozit în Anglia.

Reprezentanții companiei precizează că nu percep niciun fel de comision sau taxă candidaților care vor să ocupe postul de lucrător în depozit în Anglia.

Mai multe detalii, precum și cum puteți obține un astfel de post puteți afla AICI.

Pozițiile disponibile de lucrător în depozit în Anglia sunt în centre de distribuție situate în diferite zone ale țării.

Angajatul pe postul de lucrător în depozit în Anglia va avea ca sarcini localizarea, identificarea și transportul produselor de la locația lor din depozit spre zonele de ansamblare a comenzilor (picking), împachetarea comenzilor (packing) și primire și expediere bunuri (Goods In/Out – Despatch).

În ceea ce privește salariul și beneficiile, un lucrător în depozit în Anglia va fi plătit cu o sumă cuprinsă între 6,97 și 8,95 lire pe oră, va avea o vacanță de 28 de zile lucrătoare pe an și va beneficia de training la locul de muncă.

De asemenea, există cantină în fiecare centru de distribuție care servește mâncare caldă la prețuri reduse pentru angajați, iar cazarea poate fi asigurată contra cost de angajator, în apropierea locului de muncă.

Dacă acest articol v-a fost util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

 

4 COMENTARII

  • Daniela, ne poti spune dezavantajele? Pe mine m-au contactat pt un asemenea post dar sunt in dubii..si au posturi la o singura locatie, nu in mai multe zone din UK..Multumesc!

 1. la 7 lire/ora inseamna ca pe 8 ore sunt 56 lire .
  pe luna sunt 21 de zile lucratoare si inseamna ca salariul este de 1176 lire adica un pic mai mult decat ajutorul social al englezilor care este de 1100 lire.
  O chirie intr-un cartier periferic al Londrei cu vecini pakistanezi, negri, indieni este de 700 lire garsoniera cu suprafata de 12 mp.
  Curat / murdar coane Fanica . Ce mananci , ce imbraci, bani de transport? De acasa , nu? Dar „muncesti” la LONDRA!!!!!

 2. Nu știu unde a citit copilu’ ăsta de mai sus ca e vorba de Londra, dar are și el o piatra pe suflet! 🙂 Anglia nu înseamnă numai Londra prietene 😉 În primul rand, cei care muncesc în Londra sau în împrejurimi au salarii mai mari decât în alte zone (nu e ceva universal valabil dar în 90% din situații așa se procedeaza). În al doilea rand, chiria variază în funcție de pretențiile fiecăruia. .. Dacă vrei sa stai singur în casa, facă vrei sa ai doar o camera, cât de mare este casa/camera respectivă, unde este poziționată…de exemplu: în zonele mai nordice. ..Manchester, Liverpool, dacă vrei doar o camera te costa intre 60 și 100 £/sapt (în funcție de dimensiunea camerei și zona, utilitățile incluse în preț), dacă vrei o garsonieră sau un apartament cu 2 camere te costă între 400-700£/luna + întreținere (care nu te costă foarte mult, asta dacă nu stai cu căldura pornita non stop și la maxim). Mâncarea te costă maxim 200-220£/lună (1kg carne piept de pui e 6£, carnea de porc e cam 4-5£, lactatele sunt chiar ieftine: 200g telemea costa cam 0.6 £, o sticla de lapte de 3.4 l e 1.3£, o pâine (800gr) 0.4-1£, ca sa va faceți o idee), la care mai adaugi 20-30 £ pt alte cheltuieli … chestiile necesare pt igiena personala si există magazine numite poundland în care totul costa 1£ sau 2/3/4 la 1£!
  Nu trebuie să mă credeți pe cuvânt, va dau și site pe care sa va uitati: rightmove.co.uk și mai puteți găsi și altele dacă dați un search pe Google 🙂
  În al treilea rând, transportul variază în funcție de oraș și distanța parcursă, exista și abonamente săptămânale (în Manchester e cam 7-10£/sapt), sau dacă aveți permis va puteți deplasa cu mașina. E 1£ litrul de benzina/motorina. De asemenea există și varianta mai ieftină: bicicleta!
  P.s. Exista ceea ce englezii numesc overtime (ce depășește cele aproximativ 40h/sapt se plătește un pic mai bine și puteți face chiar și 20h în plus/sapt, dar asta depinde de mai mulți factori)

LĂSAȚI UN MESAJ