DISTRIBUIȚI
S-a lansat programul Prima Mașină Second Hand sursa foto: autovit.ro

Reprezentanții New Kopel Group au lansat programul Prima Mașină Second Hand,  un program similar celui derulat de Guvern, prin Prima Mașină.

Astfel, românii îşi pot cumpăra, începând din 18 iunie, un autovehicul rulat prin intermediul programului Prima Maşină Second Hand.

Prima Maşină Second Hand se adresează șoferilor care vor să-și cumpere o mașină, dar nu au bani pentru una nouă.

Cei de la New Kopel Group au explicat că modalitatea de finanțare este similareă cu cea a programului guvernamental Prima Maşină şi oferă o dobândă anuală de 4,5%, iar termenul de achitare este de 36 luni.

Un studiu dat publicității joi, de cei de la New Kopel Group, arată că două treimi dintre clienţii români, persoane fizice, sunt interesaţi să cumpere, în perioada următoare, o maşină second hand.

Cercetarea efectuată pe un număr de 100 de clienţi, persoane fizice, a indicat faptul că peste jumătate dintre ei sunt interesaţi să cumpere o maşină în perioada următoare şi aproape două treimi ar alege o maşină second hand, comparativ cu 37,3% care ar opta pentru o maşină nouă, notează agerpres.ro.

Potrivit cercetării, mai mult de jumătate dintre cei intervievați ar apela la economii pentru a-şi lua o maşină, o treime ar face credit şi doar 16,4% ar apela la leasing. De asemenea, aproape două treimi dintre respondenţi au declarat că sunt dispuşi să plătească între 3.000 şi 10.000 euro pentru a cumpăra un autoturism.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ