DISTRIBUIȚI
Ratele în franci ale clienților Bancpost pot scădea cu 30%

Vești bune pentru cei cu credite în franci elvețieni. Ei pot alege să-și convertească ratele în lei, realizând astfel o economie semnificativă.

De exemplu, Bancpost oferă clienților cu credite în franci elvețieni garantate cu ipotecă, ce aleg să le convertească în lei, o reducere medie a ratei lunare de 30%.

Oferta Bancpost constă în dobândă fixă redusă de 1,5% pe an pentru primii trei ani, ceea ce se va reflecta într-o reducere medie a ratei lunare de 30%. După această perioadă se va aplica o dobândă individualizată variabilă, compusă din marja fixă și indicele ROBOR la 3 luni, au anunțat oficialii băncii, prin intermediul unui comunicat.

“Există un interes crescut din partea clienților pentru propunerile de conversie a creditelor, iar noua ofertă Bancpost vine în întâmpinarea acestor așteptări”, a declarat Andreea Mincu, director executiv în cadrul Bancpost.

Oferta de conversie prezentată de Bancpost se va realiza la cursul de schimb al băncii de la momentul realizării conversiei și nu presupune niciun comision de administrare credit și analiză din partea băncii.

În perioada următoare, clienții Bancpost cu credite în franci elvețieni garantate cu ipotecă vor fi invitați în unitățile băncii pentru prezentarea noii oferte de conversie.

Oferta de conversie în lei pentru clienții cu credite în franci continuă seria acțiunilor Bancpost orientate către diminuarea impactului negativ rezultat din evoluția monedei elvețiene.

La începutul anului, Bancpost a acordat o reducere cu 0,8 puncte procentuale a dobânzii pentru întreg portofoliul, valabilă până la următoarea dată de revizuire a dobânzii specificată contractual. De asemenea, pentru clienții care au întâmpinat dificultăți în achitarea obligațiilor, a fost aplicat un discount adițional, personalizat.

Dacă acest articol v-a fost util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ