DISTRIBUIȚI
Rate mai mici cu 20% pentru clienții BCR sursa foto: magazinuldecase.ro

Banca Comercială Română (BCR) oferă clienților cu credite imobiliare și celor cu garanție ipotecară posibilitatea de a beneficia de o dobândă mai bună, echivalentă cu media pieței în acest moment – 4,95% pe an, precum și posibilitatea de a avem 5 ani dobândă fixă.

După perioada de 5 ani, dobânda va fi calculată EURIBOR + 3%. Pentru creditele de consum cu ipotecă dobânda este mai mare cu 1%.

Iată un exemplu care ilustrează ce economii se pot face.
Ileana are un credit de 51.250 de euro din noiembrie 2007, pe 30 de ani. Ea mai are de platit 269 de rate.

Rata actuală a dobânzii este de 10,10%. În prezent, ea plătește 403 de euro pe lună.

După acceptarea noii oferte a BCR (4,95%), ea va plăti 264,5 euro pe lună, după cum au exemplificat reprezentanții băncii.

Oferta este adresată tuturor celor au un credit imobiliar/ipotecar/ consum cu ipotecă în derulare.

„Echilibrul între rezultatele financiare și relația cu clienții este starea de normalitate către care ne îndreptăm.  Suntem o bancă diferită față de acum trei ani, avem o noua filozofie de business, și acest lucru se vede în măsurile pe care le luăm. BCR își ia angajamentul să fie un partener pe termen lung pentru clienți și să se adapteze, inclusiv prin găsirea soluțiilor comerciale cele mai potrivite, provocărilor contextului economic. Am început prin a ne asculta mai bine clienții și am creat o unitate specială dedicată îmbunătățirii experienței clienților. Am lucrat în permanență la îmbunătățirea cunoștințelor de educație financiară a clienților noștri, și am încununat aceste eforturi cu lansarea unui Ghid de Creditare Responsabila, pe care l-am facut în parteneriat cu Asociația Utilizatorilor Români de Servicii Financiare și pe care l-am distribuit astăzi în câteva sute de mii de exemplare”, a declarat Dana Demetrian, vicepreședinte Retail&Private Banking, BCR.

Pentru a beneficia de această ofertă, clienții BCR cu credite ipotecare sau garantate cu ipotecă, trebuie să se adreseze băncii, la consilierii specializați.

De asemenea, BCR a anunțat că pentru scurtarea timpului de aprobare, a contractat notari publici, care vor fi disponibili în unitățile băncii pentru a facilita semnare documentelor necesare.

Dacă acest articol v-a fost util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ