DISTRIBUIȚI
Următoarea extragere la Loteria bonurilor va avea loc pe 20 septembrie

Spre deosebire de extragerile anterioare, când sute de persoane s-au prezentat cu bonuri câștigătoare, pentru ediția din 19 iulie, s-au depus doar patru cereri de revendicare a premiilor acordate la Loteria bonurilor.

În urma ultimei extrageri au fost desemnate câștigătoare bonurile fiscale emise în data de 1 iunie, având valoarea de 509 lei.

Valoarea unui premiu acordat la Loteria bonurilor, rezultată ca urmare a împărțirii fondului lunar de premiere, în cuantum de 1.000.000 lei, a fost astfel de 250.000 lei, echivalentul a aproximativ 57.000 euro. Premiul impozitează însă cu o cotă de 16%.

“În urma centralizării bonurilor fiscale câștigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale din data de 19 iulie a.c., a rezultat un număr de 4 cereri de revendicare, nefiind astfel depășit numărul maxim de premii stabilit de lege (cel mult 100 de premii). (…) Ministerul Finanțelor Publice va plăti premiile în termenul prevăzut de lege, respectiv 60 de zile de la expirarea perioadei de revendicare, cel mai târziu în data de 17 octombrie 2015, după verificarea prealabilă de către Direcția Generală Antifraudă Fiscală, prin direcțiile regionale antifraudă fiscală, a autenticității și realității bonurilor fiscale depuse în vederea revendicării premiilor”, au anunțat reprezentanții Ministerului Finanțelor, prin intermediul unui comunicat.

Potrivit aceleiași surse, următoarea extragere a bonurilor fiscale câștigătoare emise în perioada 1-31 august 2015 va fi organizată pe 20 septembrie.
Fondul de premiere pentru extragerea lunară va fi 1.000.000 de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Ordonanța Guvernului nr.10/2015, cu completările și modificările ulterioare, reglementează, începând cu luna iulie 2015, organizarea lunară a Loteria bonurilor fiscale pentru bonurile emise în luna anterioară.

Totodată, Ministerul Finanțelor Publice a anunțat că va organiza în luna decembrie 2015 o extragere ocazională cu prilejul sărbătorilor de iarnă, la care vor participa bonurile fiscale emise în perioada 1 septembrie – 31 noiembrie 2015.

Dacă acest articol v-a fost util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ