DISTRIBUIȚI
Pensiunea românilor în Maldive

După ce și-a petrecut luna de miere în Maldive, un cuplu din Baia Mare s-a gândit să înceapă o afacere acolo.

Corina şi Mihai Mulea au deschis o pensiune în insula din arhipelagul din Oceanul Indian, după mai multe concedii petrecute acolo, primul dintre ele fiind luna de miere a cuplului, potrivit Digi24.ro.

S-au documentat şi au început să caute un partener local. Singuri ar fi fost cu mult mai dificil, pentru că în Maldive doar localnicii au dreptul să deţină terenuri şi proprietăţi.

„Demersurile pentru pensiunea pe care am construit-o acolo au început anul trecut în primăvară cu câteva vizite ca să găsim locaţia ideală, să găsim atolul în care să mergem şi să găsim partenerii cu care să începem”, a povestit Mihai Mulea.

Pensiunea a fost amenajată într-o fostă cabană pescărească, iar cei doi soţi au investit zeci de mii de euro până când construcţia a fost transformată după cum şi-au dorit.

Acum, pensiunea românilor are 14 locuri, iar pentru o cameră dublă, un turist plăteşte 90 dolari pe  noapte. În aceşti bani sunt incluse trei mese şi băuturi răcoritoare, dar şi trei excursii.

La începutul acestui an, pensiunea românilor a a fost gata să primească oaspeţi.

„Am avut noroc cu prieteni, cu familie, ne-au ajutat în designul pensiunii. Ne-au ajutat mult localnicii, constructorii de acolo. A fost o muncă de echipă”, după cum a spus Corina Mulea.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ