DISTRIBUIȚI
Stundeții UPB pot obține finanțare pentru planurile lor de afaceri

Studenții Politehnica București pot participa la un concurs de planuri de afaceri, prin care pot obține finanțare pentru punerea în practică a ideii lor de business.

Ei sunt invitați să participe la concursul de planuri de afaceri, în cadrul proiectului “Instruire și Dezvoltare Economică prin Afaceri Lucrative – IDEAL”.

Planurile de afaceri selectate vor primi finanțare sub forma unor ajutoare de minimis alocate în cadrul Schemei de ajutor de minimis “Sprijin pentru antreprenori”.

„Suma maximă a valorii costurilor eligibile ce fac obiectul finanțării în contextul prezentei scheme de finanțare este de 97.075 lei. Ajutorul de minimis acordat va reprezenta maxim 95% din valoarea totală a costurilor eligibile. Termenul-limită de depunere a planurilor de afaceri este 6 iulie 2015, ora 10.00, și îi încurajăm pe toți cei interesați de un demers antreprenorial să consulte site-ul proiectului instruiresidezvoltare.ro pentru a afla toate detaliile privind documentația necesară și metodologia care guvernează schema de minimis”, a explicat Oana Calenciuc, manager proiect.

Citiți pe Dailybusiness.ro care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească tinerii care vor să se înscrie în competiția finanțării planurilor de afaceri.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ