DISTRIBUIȚI
Pasagerii Wizz Air au voie cu două bagaje de mână

Compania aeriană low-cost a introdus opţiunea de a aduce la bord încă un bagaj personal, de mici dimensiuni.

Reprezentanţii Wizz Air au anunțat că pasagerii care folosesc Priority Boarding, achiziţionat individual sau ca parte a opţiunii Plus Fare sau Wizz Privilege Pass, vor putea lua în aeronavă, începând de miercuri, un bagaj personal de mici dimensiuni, în plus faţă de bagajul mic sau mare de cabină.

La serviciul Priority Boarding poate fi adăugat tariful Basic, cu 3 euro pe loc, pe zbor, la achiziţia online sau cu 4 euro la cumpărarea din aeroport.

Opţiunea Plus Fare, care include Priority Boarding, a fost lansată în mai 2015 şi cuprinde tariful de călătorie, schimbarea locului alocat, inclusiv locurile premium, check-in în aeroport, Wizz Flex pentru modificarea zborului, un bagaj mare de cabină şi un bagaj de cală.

Wizz Privilege Pass a fost lansat în ianuarie 2014 ca un program anual pentru cei care călătoresc frecvent. Pentru un tarif anual de 99 de euro, membrii programului pot beneficia de schimbarea locului alocat, inclusiv locurile premium, prioritate la îmbarcare şi un bagaj mare de cabină pe orice zbor.

Un bagaj personal permis la bordul avionului se referă la o geantă de mână, o geantă de cameră foto sau un bagaj de mărimea unui laptop, care nu depăşeşte dimensiunile maxime de 40x30x18 cm, potrivit money.ro.

Un bagaj mic de cabină de dimensinile 42x32x25 cm sau mai mic poate fi luat la bord gratuit. Dacă bagajul de cabină are dimensiuni mai mari decât cele ale bagajului mic de cabină, dar nu mai mari de 56x45x25 cm, poate fi luat la bord contra cost. Nu se aplică restricţii de greutate, dar pasagerii trebuie să poată să-l aşeze neasistaţi în compartimentul de bagaje de deasupra scaunelor.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ