DISTRIBUIȚI
Noi produse în portofoliul Panasonic sursa foto: Facebook Panasonic

Panasonic, unul dintre cei mai mari producători de electronice din lume, va comercializa, pentru prima dată în România, prize şi întrerupătoare, intrând astfel pe piața de profil din Europa.

Japonezii de la Panasonic sunt în prezent renumiți pentru televizoarele, camerele foto sau telefoanele produse, dar și pentru alte electronice și electrocasnice.

Acum, Panasonic aduce pentru prima dată pe piaţa românească o gamă de produse electrice, precum prelungitoare, prize şi întrerupătoare.

În plus, reprezentanții companiei Panasonic și-au propus ca în trei ani să ajungă pe primul loc pe  această piaţă, potrivit unui comunicat.

Până acum, Panasonic nu vindea în nicio țară europeană astfel de produse, ceea ce înseamnă că România este punctul de intrare pentru piața europeană a prizelor și a întrerupătoarelor.

„Alegerea României pentru lansarea noului segment de produse în Europa s-a realizat ca urmare a preluării de către Panasonic a companiei turceşti VIKO, care deţine în ţara noastră distribuitorul „Spot Vision Electric and Lighting”, au anunțat reprezentanții Panasonic.

Grupul Panasonic a fost înființat în 1918 şi este prezent în 468 de unităţi/şi francize şi 94 de companii asociate, în toată lumea.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ