DISTRIBUIȚI
Vodafone angajează zeci de persoane

Locuri de muncă  la Vodafone. Compania Vodafone are nevoie de 40 de persoane care să ocupe diferite posturi.  

Cele mai multe dintre ele sunt disponibile în call-centerul din București, dar există și posturi pentru personal care să se ocupe de recuperarea sumelor restante, de la clienți.

Locuri de muncă la Vodafone : Suport client

Astfel, Vodafone are disponibile 12 posturi de suport client, pentru call-centerul din București.  Aceste posturi sunt part time, în ture, fiind potrivite pentru studenți.

Se cer studii medii, cu diplomă de bacalaureat.  Programul este unul felxibil, de 4-6 ore pe zi. În ceea ce privește oferta financiară, salariul este unul fix la care se adaugă comisioanele.

Mai multe detalii despre posturile de client suport pot fi aflate AICI. 

Locuri de muncă la Vodafone : Consultant

Alte joburi disponibile la Vodafone sunt și cele de consultant retenție clienți, în cadrul call center-ului. Și aceste locuri de muncă la Vodafone sunt disponibile atât pentru cei care vor să lucreze full time sau part time.

Se cer studii liceale finalizate, cu diplomă de bacalaureat, și cunoștințe de calculator. Oferta financiară include  salariul fix și comision.

Puteți consulta AICI care sunt sarcinile pentru aceste locuri de muncă la Vodafone.

Locuri de muncă  la Vodafone : Reprezentant relații clienți

Vodafone are disponibile zece locuri de muncă pentru acest post.

Și aici se lucrează în cadrul call-centerului Vodafone, angajatului revenindu-i sarcina de a-i furniza clientului informațiile solicitate despre produsele și serviciile companiei, precum și de a-i prelua și rezolva solicitările.

Programul de lucru pentru postul de reprezentant relații clienți este de opt ore pe zi, dar este unul flexibil, lucrându-se în ture.

Puteți afla AICI oferta salarială și restul cerințelor pentru acest loc de muncă la Vodafone.

Locuri de muncă  la Vodafone : Personal pentru colectare creanțe

Alte locuri de muncă la Vodafone sunt și pentru colectare creanțe de la clienți. Vodafone caută zece persoane pentru această poziție.

Pentru aceste locuri de muncă la Vodafone se cer însă studii universitare, precum și cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional.

Aflați AICI care sunt cerințele pentru postul de colectare creanțe.

Dacă acest articol v-a fost util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole cu locuri de muncă:

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ