DISTRIBUIȚI
Locuri de munca la Penny Market

Locuri de munca la Penny Market. Rewe Romania, companie ce detine supermerketurile Penny, cauta personal pe care sa-l angajeze in magazinele din toata tara.  

Printre locurile de munca la Penny Market se numara cele de casier, lucrator comercial, sef departament, sef sectie, operator receptie date sau asistent manager vanzari.

Intreaga lista cu locuri de munca la Penny Market, precum si orasele in care sunt disponibile aceste posturi, poate fi vazuta AICI.

In ceea ce priveste salariile oferite, un lucrator comercial primeste in jur de 800 de lei net pe luna, rezulta din informațiile postate de angajați pe site-ul undelucram.ro.

„Din cate stiam un lucrator comercial are pe la 800 RON NET + bonuri de masa. Un adj. sef de magazin cred ca pe la 1500 RON + bonuri de masa. Iar un sef de magazin 2500 RON NET + bonuri de masa”, a scris un utilizator al aceluiasi site.

Potrivit altor angajați salariile sunt mai mici: „Salariul era 715 ron si bonuri nu cat spun ei 800 ron este minciuna si orele suplimetare nu se platesc se sta peste program la greu si daca va angajeaza pe post de casier sa stiți ca nu sunteți numai casier veți fi si lucrator comercial si femeie de serviciu 3 ani”.

„De 2 luni sunt angajata intr-un Penny Market la program de sase ore pentru inceput si iau un salariu de nimic (intre 500-550 lei+bonuri), nu ajung nici sa platesti utilitațile dar sa mai si traiesti. Vreau sa spun ca in 2 luni nu imi aduc aminte o zi in care sa fi stat doar 6 ore, pauza de masa numai pauza nu e… si muncesti foarte mult… esti tot timpul cu greu in mana, daca nu sunt baxuri (suc, apa, faina etc) sunt altele… sunt total dezamagita pt ca am avut o cu totul alta impresie”, a povestit un angajat.

Dacă v-a placut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

1 COMENTARIU

  1. Imi pare rau ce aud de aceasta femeie, dar pot sa spun ca lucrez in acest magazin de peste 1 an si da , este de munca si se plateste destul de bine , nici 550 lei la 6 ore si peste 800 lei la 6 ore si la 8 ore se plateste peste 1400 lei, in plus orele de peste program se pun suplimentar sau sunt in plus ptr ca le pierzi tu ca angajat. Noi ne facem treaba in acele ore in plus, facem ca magazinu sa arate impecabil ptr clientii nostrii a 2 a zi. Daca ai ales sa lucrezi in acest magazin , alegi cea mai buna echipa, daca ai cea mai buna echipa, nu conteaza nimic. Toti suntem egalii , de la casier la Sef magazin. Respect Rewe Romania si respect Penny Market. Nu voi pleca in alta parte niciodata.

LĂSAȚI UN MESAJ