DISTRIBUIȚI
Job de vis, cu excursii în Republica Dominicană

O agenție de turism din România a investit peste 200.000 de euro în deplasările angajaților care au testat şi verificat fiecare serviciu aflat în portofoliul agenţiei, de la hoteluri şi până la restaurante, autocare sau alte servicii conexe.

Cei 30 de angajaţi ai agenţiei au vizitat măcar o dată una dintre destinaţiile promovate.  Destinaţii precum Japonia, Mexic, Republica Dominicana, Cuba sau Statele Unite ale Americii au trecut prin ochiul critic al angajaților.

În 2015, agenția a investit mai mult în inspectarea celor mai solicitate destinaţii, precum Republica Dominicană, Cuba sau Mexic.

Astfel, în cei opt ani de activitate, de când există agenția Eturia, au fost organizate infotripuri pentru angajaţi în destinații precum Republica Dominicană, Cuba, China, Mexic, SUA sau unele mai puţin cunoscute, precum Uganda, Etiopia, Vietnam sau Namibia.

Și asta pentru că agenția de turism este specializată în vacanţe personalizate către destinaţii exotice, deținând peste 120 de ţări în portofoliu şi peste 15.000 de clienţi.

Anul trecut, cifra de afaceri a agenției a fost de peste 5,3 milioane de euro.

Top destinaţii solicitate de români în 2014

În ultimul an, tot mai mulţi turişti români au ales să-şi petreacă concediul în Republica Dominicană. Agenţia a trimis în 2014 peste 750 de turişti români în această destinaţie.

Cuba, Indonezia şi Thailanda sunt următoarele destinaţii în top, având 634, respectiv 586 şi 468 de turişti trimişi de Eturia.

Când vine vorba de plajă, se mai adăugă în clasament Mexic, Mauritius şi Maldive, dar încep să prindă şi destinaţii precum Costa Rica, Argentina sau Cambodgia.

Pentru cei cu bugete mai mici, o bună opţiune în 2014 a fost şi Portugalia. Pentru cei cu bugete mai mari, agenția  a scos pe piaţă pentru acest an şi circuite în Australia sau Noua Zeelandă.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ