DISTRIBUIȚI
Idei de afaceri: Fabrică de suc de mere sursa foto: Facebook Profructta

Idei de afaceri. Fost ofițer în cadrul Poliţiei Municipiului Bucureşti, Marius Măcărescu a decis în urmă cu doi ani, să înființeze o companie care produce şi îmbuteliază sucuri naturale 100% din legume şi fructe, sub brandul Profuctta.

Acum, planurile fostului ofițer sunt să lanseze noi produse, respectiv fructe şi legume uscate, dulceţuri şi gemuri naturale.

Ideea de a porni o astfel de afacere i-a venit pe când se afla într-un concediu în sudul Franţei, în 2010. Acolo, a stat două nopţi la un hotel care le-a oferit lui şi soţiei sale numai sucuri naturale şi dulceţuri ambalate în sticlă.

„Acolo ne-a venit ideea, văzând că au sucuri din măr şi din fructe de pădure. Atunci ne-am spus: noi suntem din Câmpulung Muscel, care este o zonă cunoscută pentru mere şi pentru fructe de pădure. De ce n-am lansa şi noi un astfel de produs?”, a povestit antreprenorul pentru zf.ro.

Investiția în fabrica din Câmpulung a fost de 600.000 de euro, iar producția este cuprinsă între 2 și 4 tone de suc pe zi.

În ceea ce privește proveniența fructelor şi a legumelor, acestea sunt cumpărate de la producătorii locali sau de la cei din judetele limitrofe.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ