DISTRIBUIȚI

Două surori au înființat în București o cafenea cu pisici, astfel că  iubitorii de animale pot servi o cafea și în același timp se pot bucura de prezența pisicilor.

De asemenea, ei pot adopta sau pot dona pentru sterilizarea și îngrijirea unei pisici.

Ideea de a înființa o cafenea le-a venit surorilor Iulia și Ioana Cocor după ce au încercat să țină în casă toate pisicile salvate de pe stradă.

Cum nu au putut face acest lucru, s-au gândit să înființeze, în urmă cu câteva luni, cafeneaua cu pisici Miau.

„Inițial am deschis cafeneaua doar pentru prieteni. Ne doream să o deschidem și pentru publicul larg, dar am zis să testăm întâi piața”, a povestit Iulia Cocor, pentru b365.ro.

Acum, numărul clienților este tot mai mare, la cafeneau cu pisici venind foarte multe persoane cu copii, dar și iubitori de animale.

La cafeneaua cu pisici stau 15 pisici salvate de pe străzi. Cinci pisici sunt ale proprietarelor, iar restul pot fi adoptate de clienți.

Pe de altă parte, dacă un client iubește pisicile și nu are posibilitatea de a le adopta, el poate contribui cu bani la îngrijirea lor.

„Noi avem un stand unde punem spre vânzare diverse obiecte, haine, cărticele vintage, pe care clienții le pot cumpăra. Banii vor fi utilizați pentru îngrijirea pisicilor”, a adăugat Iulia.

Pe lângă pisici, în cafenea mai sunt și doi câini, unul al celor două surori și unul pe care l-au găsit pe stradă și vor să-l dea spre adopție.

 

Dacă v-a fost plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ