DISTRIBUIȚI
În bucătărie la Prăjiturile Ancuței

O familie de tineri din județul Ilfov și-a transformat propria bucătărie într-un atelier de prăjituri.

În bucătăria lor din comuna Berceni, familia Stancu prepară o întreagă gamă de produse din ingrediente naturale, pregătite manual.

Sub brandul Prăjiturile Ancuţei, se vând apoi biscuiţii, fursecurile, torturile şi tartele, toate coapte acasă.

Acum, Ancuţa Stancu şi soţul său, Răzvan Stancu, speră să obțină anul acesta venituri de 25.000 de euro, din vânzarea dulciurilor.

“Totul a început cu ani în urmă ca un hobby, pe când pregăteam dulciuri pentru familie, rude şi prieteni. Ei au fost cei care ne-au încurajat să ne deschidem o afacere. Ulterior am început să primim comenzi pe baza recomandărilor, iar în vara acestui an am trecut la nivelul următor, cel de business“, a spus Răzvan Stancu, pentru zf.ro.

Pasiunea Ancuței Stancu pentru prepararea dulciurilor s-a iscat încă din copilărie, când a început să facă prajituri, de la vârsta de 12, când se afla în preajma bunicii și a mătușii ei.

Mai târziu, s-a calificat la o școală de cofetar-patiser și a făcut practică în bucătării de 5 stele.

Recent, a reușit să amenajeze o bucătărie, similară cu cea a majorității românilor, pe care a autorizat-o sanitar veterinar la standarde HACCP.

Acum, face prajituri de casă, cu ingrediente naturale, eliminând principalele ingrediente nesănătoase cum ar fi zahărul alb rafinat, grăsimile vegetale și frișca vegetală.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ