DISTRIBUIȚI
spații de lucru într-un hub din București

Tinerii antreprenori și persoanele interesate să înceapă o afacere și au nevoie de un spațiu de lucru, dar nu își permit să închirieze un birou, pot apela la locurile de tip hub.

Fiind un loc amenajat cu mai multe spații de lucru, hub-ul este mult mai ieftin decât închirierea unui birou efectiv. Astfel, un spațiu de lucru într-un hub poate fi util pentru cei aflați la început în antreprenoriat sau care vor să-și deschidă o afacere.

De exemplu, într-un hub din București, pachetul minim pentru accesul în hub începe de la 245 RON/lunǎ pentru 25 de ore de acces.

Existǎ de asemenea, pachete cu 50 de ore (485 ron/lunǎ) sau 100 de ore (960 ron/lunǎ) de acces în hub, plus multe alte facilitǎṭi incluse în pachetul de membership, precum printare, acces la videoproiectoare ṣi aparaturǎ pentru evenimente sau servicii contabilitate.

Pe lângă spațiul dedicat afacerii lor, tânărul poate beneficia într-un hub și de mentorat, pachete de servicii business și șansa de a primi finanțare din nenumărate surse, inclusiv fonduri nerambursabile.

Dacă acest articol v-a fost util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ