DISTRIBUIȚI
Vânzările Dacia, scădere semnificativă în Marea Britanie

Grupul francez Renault va prezenta în septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt,  modelul Duster „Urban Explorer“.

Duster „Urban Explorer“ va fi disponibilă în 15 ţări din Europa, printre care Germania, Polonia, Macedonia şi Kosovo, însă nu şi în România.

Duster „Urban Explorer” va fi fabricat într-o ediție limitată, iar modelul va prezenta o serie de modificări față de Dusterul clasic.

“Duster Edition 2016 se remarcă prin noile jante de aliaj de 16 inchi de culoare neagră, precum şi prin noua nuanţă de caroserie, «vert Altaï», care înlocuieşte în gamă nuanţa «gris Olive»“, se arată într-un comunicat al Dacia.

Potrivit aceleiași surse, Dacia Duster Edition 2016 în versiunea Urban Explorer care va fi disponibilă pe un anumit număr de pieţe din Europa, respectiv Germania, Italia, Spania, Portugalia, Elveţia, Austria, Suedia, Polonia, Slovenia, Croaţia, Serbia, Bosnia, Macedonia, Kosovo şi Muntenegru.

Duster „Urban Explorer”: Dotări

Duster Urban Explorer va beneficia de pack-urile Baroudeur şi Look. Duster Edition 2016 va dispune la interior de două noi tapiţerii („Silicon noir“ şi „Féderer gris“ pe fond negru).

Versiunile de echipare de intrare în gamă vor avea tapiţerii în nuanţa „Silicon noir“, în timp ce versiunile superioare vor beneficia de tapiţeriile „Féderer gris“ pe fond negru.

Nuanţa „gris cosmos“ va fi înlocuită de „gris platinium“ (în funcţie de ţară şi de versiune) în special la nivelul panourilor de uşi, a mânerelor de susţinere şi a ornamentelor de pe faţada centrală a planşei de bord.

Duster „Urban Explorer”: Sistem multimedia de navigație

Renault introduce pentru Duster Edition 2016 şi sistemul multimedia de navigaţie MEDIA-NAV Evolution, în funcţie de versiune şi ţară, notează Dacia.

De asemenea, Duster Edition 2016 dispune, opţional în funcţie de ţară, şi de o cameră video pentru marşarier. De asemenea, pentru prima oară, Dacia include în ofertă o cutie de viteze robotizată, denumită Easy-R.

„Disponibilă pe motorizarea TCe 90 CP asociată cu sistemul Stop & Start, această cutie de viteze cu 5 trepte asigură un confort sporit în utilizare datorită transmisiei fără pedală de ambreiaj. Cutia Easy-R va fi disponibilă în lunile următoare pe modelele Logan, Logan MCV, Sandero şi Sandero Stepway“, după cum au precizat oficialii Renault.

Dacă acest articol v-a fost util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ