DISTRIBUIȚI
copacul mărturie de nuntă foto: Cosmin Marincea

Doi tineri au ales să ofere ca mărturii invitaților prezenți la nunta lor, câte un copac.

Cristina și Mihai au achiziționat 100 de puieți de la Asociația Mai Mult Verde,  pe care i-au oferit în mod simbolic invitaților.

Puieții au fost plantați de voluntarii Asociației Mai Mult Verde, în cadrul unei acțiuni de împădurire despășurată la Videle.

“Cristina și Mihai au achițizionat de la noi puieții și au oferit invitaților de la nunta lor mini-felicitări bazate pe felicitările noastre, pe care le primesc automat cei care donează copăcei”, au anunțat reprezentanții Mai Mult Verde.

Fiecare copac plantat poartă numele nuntașului, pe o etichetă.

În ultimii doi ani, cinci perechi de miri au ales să ofere ca mărturile la nunta lor, copaci care au fost plantați de cei de la Asociația Mai Mult Verde, care desfășoară  programul „Fă cadou un copac!.

Fiecare mărturie-copac costă 10 lei, sumă în care se sunt incluse pregătirea terenului, transportul voluntarilor, masa, uneltele, puieţii, training-ul şi supervizarea.

“Apoi trimitem mesaje în care includem fotografii cu puieţii care poartă etichete cu numele invitaţilor la evenimentul respectiv. Timp de trei ani după aceea, vom trimite fotografii cu evoluţia copăceilor. Evident, atât cei care au făcut cadoul, cât şi cei au participat la eveniment sunt invitaţi să participe la plantările noastre”, au explicat cei de la Asociația Mai Mult Verde.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ