DISTRIBUIȚI
Control ANAF la Dragonul Roșu

Control ANAF la Dragonul Roșu. Un număr de 60 de echipe formate din inspectori ANAF au demarat, luni dimineață, verificări în complexul comercial Dragonul Roșu din București, în cadrul Operațiunii „Cristal”.

Prin aceste verificări, Fiscul vrea să elimine firmele evazioniste din centrele comerciale şi să blocheze, cu ajutorul noii proceduri de înregistrare în scop de TVA, accesul acestora şi al persoanelor implicate în circuitul economic.

Pentru pregătirea acțiunii de control la Dragonul Roșu, ANAF a efectuat monitorizări ale intrărilor și ieșirilor de marfă, dar și analize de risc ale agenților economici care iși desfășoara activitatea în acest engros.

În cadrul operațiunii „Cristal” sunt vizate 60 de engros-uri, iar la sfârșitul acestei prime etape care se va finaliza pe 25 decembrie, operațiunea va fi reluată la începutul anului 2016, avându-se în vedere rezultatele rapoartelor de evaluare ale primei etape, au anunțat reprezentanții ANAF, prin intermediul unui comunicat de presă.

ANAF a demarat săptămâna trecută primele verificări în 15 engros-uri din toată ţara, printre care Smart Expo Flora din Bucureşti şi Expomarket Doraly din comuna Afumaţi.

De asemenea, inspectorii ANAF au descins la Marlorex şi Frigorifer (Craiova), Euro 2 şi Piaţa de Gros (Timişoara), Brintex (Braşov), West Market (Oradea), Agrotransilvania Dezmir (Cluj), Romalion (Bacău), Gama Center (Ploieşti), Pasărea Phoenix (Iaşi), Pavcom (Târgovişte), Galgros (Galaţi) şi Tug (Brăila).

Mai mulți utilizatori de internet și-au exprimat opiniile legate de controlul ANAF la Dragonul Roșu.

Îndemnul unui român: Verificați și Dristor kebap

De exemplu, Alexandru Buga a comentat pe Facebook, la postarea ANAF legată de controlul la Dragonul Roșu, că „daca vreti sa mai dati o spargere, faceti o verificare la Dristor kebap in mallul Plaza Romania din București. De ani întregi merg acolo si casiera nu da bon fiscal la nimeni. Mereu astept la coada, si vad oameni dupa si înaintea mea care nu primesc bon fiscal. Credeti-ma ca se face evaziune fiscala foarte mare, avand in vedere ca au foarte multi clienți”.

Un alt utilizator de Facebook le transmite celor de la ANAF următorul mesaj: „Bravo, țineți-o tot așa!!!”.

Și asta în timp ce un alt utilizator de internet, Ionut Zaharia, se întreabă în comentariul său: „Și au fost și ei anunțați în prealabil ? Ca să nu vină degeaba dacă nu au vânzare azi :)) probabil ca magazinele sunt goale și v-ați dus degeaba”.

Dacă acest articol v-a fost util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ