DISTRIBUIȚI
10.000 de clienți au semnat pentru reducerea ratelor prin campania BCR Scade Rata sursa foto: BCR

Un număr de 10.000 de clienți BCR au semnat până acum noi angajamente de plată, pentru reducerea ratelor lunare, în medie cu 20%, în cadrul campaniei Scade Rata.

„Noua ofertă include comisioane zero (de analiză, de administrare), precum și o asigurare de viață gratuita. Campania Scade Rata este un pas important pe care BCR dorește să-l facă în consolidarea relației cu clienții săi”, a declarat Dana Demetrian, vicepreședinte executiv Retail&Private Banking  BCR, prin intermediul unui comunicat.

Clienții care au acceptat oferta BCR, până în acest moment, sunt preponderent bărbați (66%), de 44 ani (vârsta medie la data refinanțării creditului), din mediul urban (București), căsătoriți (82%), cu studii universitare și venituri peste medie.

Sunt de profesie ingineri, economiști sau funcționari publici. Cunoștințele lor financiare sunt bune și foarte bune, cunosc și utilizează produsele bancare (utilizează, în medie, 3 produse bancare) fiind axați pe plățile prin intermediul internet banking-ului.

BCR oferă clienților cu credite imobiliare posibilitatea de a beneficia de o dobandă fixă pe 5 ani de 4,95%/an, iar celor cu credite de nevoi personale cu ipotecă o dobândă de 5,95%/an. Dupa această perioadă, dobânda va fi calculată la ROBOR/EURIBOR/LIBOR la 6 luni + 3%, respectiv +4% pentru clienții cu garanție imobiliară.

Dacă acest articol v-a fost util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ