DISTRIBUIȚI
Piscină pentru surf

Iubitorii de surf din România vor putea practica acest sport în cadrul primului centru de agrement de acest fel din țară și din regiune.

Practicat de obicei la ocean și doar în anumite condiții meteorologice, surful este un sport considerat exotic în România, dar care la nivel global reunește o comunitate din ce în ce mai mare de pasionați.

Centrul de agrement, care va fi construit în orașul Chitila, aflat în apropierea Bucureștiului, va avea tunel de vânt aerodinamic și piscină cu valuri pentru surf.

Proiectul este dezvoltat pe o suprafață de 10.000 mp și va fi finalizat în primăvara anului 2016.

Complexul va cuprinde tunel de vânt aerodinamic, piscină cu surf și o zonă de relaxare cu piscină semiolimpică, spa, restaurant gourmet, boutique hotel și zonă de proiecție video în aer liber.

Tunel pentru surf
Tunel pentru surf

 

Tunelul de vânt vertical va permite publicului să sfideze gravitația și să experimenteze senzația de cădere liberă din timpul unui salt cu parașuta.

Tunelul va reprezenta o sursă de distracție pentru copii și pentru amatorii dornici de adrenalină, o activitate de teambuilding pentru companii, precum și un centru de antrenament sportiv pentru atleți sau pentru forțele speciale ale armatei, după cum au anunțat investitorii în centrul de agrement.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ