DISTRIBUIȚI
Ce bănci acordă credit fără adeverință de venit sursa foto: BRD

Credit fără adeverință de venit. CEC Bank, ING Bank şi Banca Românească au anunţat până acum că pot acorda credite de nevoi personale pe loc, fără a solicita clientului adeverință de venit.

Acest lucru este posibil în baza unor protocoale de colaborare încheiate cu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), care fac posibile verificările clienților astfel încât să nu mai fie nevoie de adeverință de venit.  O astfel de verificare scurtează semnificativ timpul de acordare a creditului.

De exemplu, reprezentanții  ING Bank susțin că pot acorda credit fără adeverință de venit într-o singură vizită la bancă, care ar dura, în medie, în 15 minute, potrivit economica.net.

Clienții pot obține un credit de nevoi personale cu o valoare cuprinsă între 2.000 și 90.000 de lei, pe o perioadă maximă de 5 ani.

Și clienţii Băncii Româneşti pot lua credite de nevoi personale fără ipotecă, în valoare de minimum 1.000 de lei şi maximum 80.000 de lei, pe o perioadă de până la 5 ani cu o dobândă de 8,92%.

Dacă acest articol v-a fost util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ