DISTRIBUIȚI
Wizz Air a modificat modalitatea de schimbare a biletelor sursa foto: wikimedia

Biletele pentru cursele low-cost Wizz Air vor putea fi schimbate, prin achitarea unei taxe în valoare de 50% din tariful biletului iniţial, în limitele unei taxe minime de 10 euro şi unei taxe maxime de 60 de euro.

Prin achitarea unei astfel de taxe, la care se adaugă orice diferenţă pentru bilete şi pentru taxele de bagaj, între zborul iniţial şi cel nou, pasagerii pot modifica data sau ruta de zbor, după cum au anunțat  reprezentanții Wizz Air.

Până acum, se putea schimba data sau traseul prin plata unei taxe fixe, în funcţie de timpul rămas până la zbor. Cele trei categorii au fost peste 30 de zile,  între 30 şi 7 zile şi mai puţin de 7 zile până la plecarea , la care se adăuga diferenţa de preţ,dacă era cazul, între vechiul şi noul bilet.

Potrivit modificărilor, în locul taxei fixe, pasagerul va plăti  jumătate din suma cu care a cumpărat biletul și diferenţa de preţ.

Acest lucru nu  implica WIZZ Flex şi Plus Fare, servicii ale Wizz Air prin intermediul cărora călătorii pot modifica data zborului plin plata anticipată a unei taxe.

Dacă acest articol v-a fost util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ