DISTRIBUIȚI
iPhone 6s sursa foto: Apple

Cât costă iPhone 6s și iPhone 6s Plus. Telefoanele iPhone 6s și iPhone 6s Plus, anunțate săptămâna aceasta în SUA, sunt disponibile de sâmbătă și în România, pe bază de precomandă.

iPhone 6s și iPhone 6s Plus urmează să fie livrate din 30 de septembrie celor care fac comanda.

iPhone 6s este disponibil începând cu prețul de 3.599,9 lei, în culorile negru, alb, gold și noua nuanță Rose Gold, iar prețurile pentru iPhone 6s Plus pornesc de la 3.999,9 lei.

Astfel, smartphone-urile iPhone 6s și iPhone 6s Plus, noile vârfuri de gamă ale Apple, vor ajunge în România, prin intermediul QuickMobile, începând cu 30 septembrie.

Cât costă iPhone 6s și iPhone 6s Plus. Ce îmbunătățiri au

iPhone 6s și iPhone 6s Plus au păstrat dimensiunile și rezoluțiile display-ului – 4,7, respectiv 5,5 inch, însă vin cu îmbunătățiri.

Camera principală are acum 12 megapixeli, oferind o redare a culorilor mai bună, chiar și în condiții de luminozitate slabă.

De asemenea, poate filma la rezoluție 4K. Camera frontală are 5 megapixeli, o veste foarte bună pentru cei care sunt pasionați de fotografii selfie, oferind posibilitatea de a folosi display-ul pe post de bliț.

Smartphone-urile sunt cu 70% mai rapide, iar performanța grafică aproape că s-a dublat față de generația anterioară, datorită tehnologiei 3D Touch, care oferă acces la diverse meniuri, permite previzualizarea e-mailurilor și aduce jocurile la un nivel superior.

Primul val de țări pentru care iPhone 6s și iPhone 6s Plus sunt disponibile oficial pentru precomenzi este format din SUA, Australia, Marea Britanie, Canada, China, Franța, Germania, Hong Kong, Japonia și România.

Dacă acest articol v-a fost util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

1 COMENTARIU

  1. Cu siguranta preturile telefoanelor iPhone6S si iPhone6S Plus nu sunt nici pe departe mici, si chiar daca peste putin timp vom intra in febra reducerilor de Black Friday 2015, nu ne asteptam telefonul de top al celor de la Apple sa intre intr-o reducere simtitoare de preturi.

LĂSAȚI UN MESAJ