DISTRIBUIȚI
Cât câștigă un angajat Mega Image

Cât câștigă un angajat Mega Image. Angajații din magazinele Mega Image primesc un salariu brut cuprins între 1.300 și 1.800 de lei pe lună, plus bonuri de masă.

Dezavantajul este că politica Mega Image prevede ca angajaţii să acopere din propriile salarii, ceea ce iese lipsă la inventar.

Astfel,  un casier sau un lucrător comercial este plătit la început cu un salariu brut de 1.300 de lei, plus bonuri de masă, în timp ce un şef de departament câştigă lunar 1.600 de lei brut pentru început şi poate ajunge la 1.800 de lei brut, plus bonuri de masă, relateză adevarul.ro, citand site-ul undelucram.ro.

De asemenea, casierii angajați în regim part time au un salariu de 450 de lei, fără bonuri de masă și fără măriri ulterioare de salariu.

Angajaţii Mega Image scriu pe undelucram.ro că, de regulă, se munceşte peste program, iar orele suplimentare nu sunt plătite. Iar dacă se înregistrează lipsuri la inventar, acestea sunt acoprite de angajaţi din salariu.

„Nu ştiu exact cum stă treaba în Mega Image, dar oricum clar este mult mai bine decât în Shop&Go. Nu merită să te angajezi acolo. Pe lângă bătaia de joc a patronilor, orele stat în plus, pauze zero, salariu de 900 de lei, fără bonuri, personal de 2 angajaţi care să ţină magazinul (ca să înţelegeţi programul, se lucrează 15 ore, o zi da, una nu), să mai vină la un moment dat să zică că au ieşit lipsă la inventar nu ştiu câte milioane la marfă şi că se împarte la numărul de angajaţi… Nu este vina noastră că nu există pază sau porţi antifurt. Doi oameni nu pot fi şi la casă şi pe magazin. (…) Nu vă veţi primi niciodată salariul întreg pentru că patronii pot oricând să zică că au ieşit nu ştiu câte chestii lipsă şi trebuie să le plătiţi“, a scris un angajat într-un magazin Shop&Go, pe site-ul undelucram.ro.

Totuşi, potrivit informaţiilor apărute pe același site, salariile pentru acelaşi post diferă de la un magazin la altul, atât în funcţie de poziţionarea acestuia, de dimensiune, dar şi de brandul sub care este operat magazinul Mega Image.

Dacă acest articol v-a fost util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ