DISTRIBUIȚI
Tinerii sunt cei mai atrași de un job la McDonald’s

Salariile celor care lucrează în restaurantele McDonald’s nu sunt foarte mari, dar ele cresc anual, chiar dacă angajatul rămâne pe aceeași poziție.

În plus, angajații primesc bani în plus pentru orele suplimentare sau spor la salariu pentru turele de noapte sau week-end.

Astfel, un angajat al McDonald’s, cel mai mare lanţ local de restaurant din România, poate câştigă la început un salariu net de aproximativ 1.000 de lei, însă acesta creşte an de an cu câte 5% chiar dacă rămâne pe aceeaşi poziţie în companie, potrivit adevarul.ro.

„Pentru început, ai salariu de 1.000 de lei brut. În mână nu mai ştiu exact cât se ia, 750-800 de lei dacă nu mănânci (opreşte din salariu), plus bonuri de 200 de lei (la opt ore). După jumătate de an avansezi, treci pe ecuson galben şi îţi măreşte puţin salariul. Dăca iei misteriosul (clientul misterios – e relativ uşor de luat dacă fiecare îşi vede de treaba lui în orele respective), câştigi 50 de lei în plus“, a scris Cami, în luna octombrie a anului trecut, pe portalul undelucram.ro.

În ceea ce privește pozițiile de conducere din restaurantele McDonald’s, pentru postul de manager trainee sau de assistant managar, salariul este mai mare, și poate să depăşească 1.700 de lei pe lună.

„Salariul unui manager trainee începe de la 2.100 brut + bonuri de masă + spor de noapte/weekend + alte sporuri. Deci, pe lună, iei minim 1.500 lei + bonurile de masă“, a spus un alt angajat al McDonald’s, pe același site.

Și asta în timp ce, pentru poziţia de director de restaurant, salariul este de aproximativ 5.000 de lei.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ