DISTRIBUIȚI
Banca scoate la licitație casa unei victime decedate în incendiul de la colectiv sursa foto: generosity.com

Casa uneia dintre tinerele decedată în urma incendiului din clubul Colectiv va fi scoasă la vânzare de către bancă, prin licitație. Andreea Chiriac a decedat marți, la Spitalul Sf. Pantelimon din București.

Tânăra economisea bani pentru un credit ipotecar, care să îi salveze casa de la scoaterea la licitație și familia de la evacuare forțată, relatează euractiv.ro.

Licitația organizată de bancă va avea loc pe data de 16 noiembrie.

Pentru a ajuta familia sa nu-și piardă casa, o campanie de strângere de donații a fost inițiată pe generosity.com și poate fi văzută aici.

Familia tinerei ajunsese în această situație după ce în 2008, a contractat un credit ipotecar în franci elvețieni. Din cauza căderii pieței imobiliare, tatăl Andreei Chiriac a avut veniturile de agent imobiliar mult scăzute, iar rata a crescut până la punctul nesustenabil.

După mai multe amânări de plată, datoriile s-au acumulat până la nivelul de 133.000 de dolari. Andreea Chiriac se străduia să economisească bani pentru a lua un credit pe numele ei în vederea stingerii datoriei și a salvării locuinței.

Tânăra lucra din facultate, după ce la începutul liceului își pierduse mama bolnavă de cancer.

Dacă acest articol v-a fost util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ