DISTRIBUIȚI
A avut loc a doua extragere la Loteria bonurilor fiscale

Bonurile câștigătoare la extragerea de duminică a Loteriei bonurilor fiscale sunt cele din data de 23 mai, cu o valoare de 135 lei.

Cei care dețin astfel de bonuri câștigătoare își pot depune cererile de revendicare a premiului începând de luni, timp de 30 de zile.

Ei trebuie să depună în original bonul fiscal câștigător, alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

După cele 30 de zile, premiul nu mai poate fi revendicat.
Pentru a fi declarat câștigător, un bon fiscal trebuie să aibă înscrise elementele , obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat, precum logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii precum și numărul de ordine.

Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câștigătoare în prima etapă de selecție, va elibera o copie a acestora cu mențiunea „conform cu originalul’, pe care se înscrie un număr unic de înregistrare.

Pentru asigurarea transparenței, lista cu numerele unice de înregistrare al bonurilor care au făcut obiectul cererilor de revendicare, va fi publicată pe site-urile MFP și ANAF. În acest mod, fiecare persoană care a depus o cerere de înregistrare va putea verifica existența acestuia pe lista centralizatoare, explică MFP.

Dacă, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista centralizatoare cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de un milion de lei este împărțit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticității bonurilor câștigătoare.

În cazul în care, după centralizarea listei bonurilor fiscale pentru care s-au revendicat premiile, se constată depășirea numărului de maximum 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câștigători, relatează agerpres.ro.

Dacă acest articol v-a fost util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ