DISTRIBUIȚI
Petrom oferă 8,5 milioane de premii pe loc clienților

Șoferii care cheltuiesc în benzinăriile Petrom minimum 75 de lei, primesc pe loc un premiu.

În perioada 1 decembrie 2015 – 25 ianuarie 2016, Petrom va acorda un număr de 8.500.000 de premii instant sau premii în reduceri  de preț valabile pentru toate produsele și serviciile înscrise în promoția „Premii garantate pentru fiecare șofer!”.

Astfel, șoferii care cheltuiesc minimum 75 de lei fie pentru carburanți, produse din magazin sau servicii de spălătorie promesc un talon răzuibil, ce conține garantat un premiu.

“Alimentează de minimum 75 lei (TVA inclus) din orice tip de carburant premium Extra (Benzină Extra 99, Motorină Extra) și primești 2 taloane răzuibile cu premii garantate”, au anunțat reprezentanții Petrom.

Un premiu instant aduce carburant cu valori cuprinse între 50 și 200 lei, sau un produs non petrolier precum o tabletă, o racletă de gheață, un tricou, o băutură caldă, un sac de umăr sau orice alt produs înscris în promoție.

Dacă clientul a  câștigat unul dintre premiile cu reduceri de preț, reducerea este valabilă doar pentru produsul înscris pe talonul răzuibil și poate fi folosită oricând, până la data de 22.02.2016, în toate stațiile Petrom în care produsul respectiv se află la comercializare.

Reducerile de preț se aplică la servicii și produse selectate din magazinele stațiilor Petrom și spălătorii precum reduceri la odorizanți, selecții de vinuri, CD-uri audio, Coca Cola și multe altele.

Iată AICI întreaga listă de premii.

Fac excepție și nu participă la promoție rovignetele, transferul de bani, achizițiile de RCA și plățile  de utilități.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ