DISTRIBUIȚI
Bucurestiul, mai popular ca Parisul pe tabla jocului Monopoly

Fanii jocului Mr. Monopoly au reorganizat harta mapamondului și au desemnat cele mai populare orașe din lume, de pe tabla jocului Monopoly Here, printre care se află și Bucureștiul.

Datorită voturilor românilor de pretutindeni, Aeroportul Henri Coandă din București a câștigat un loc în ediția internațională a Monopoly Here & Now, deși în competiție au fost înscrise 80 de orașe din întreaga lume.

Capitala României s-a situat între primele 25, cumulând un număr mai mare de voturi decât destinații precum Los Angeles, Berlin, Praga, Paris, Barcelona sau Rio de Janeiro.

În noua ediție a jocului de tranzacții imobiliare, coloratele cartiere de pe tabla de joc au fost înlocuite de orașe reprezentative din întreaga lume. Acestea au fost alese în urma unei campanii internaționale de votare, lansate de producătorul Hasbro, prin care fanii jocului au putut desemna cele mai apreciate 24 de orașe.

De-a lungul timpului, jocul Monopoly s-a făcut remarcat prin edițiile speciale pe care le-a lansat.

Cea mai scumpă versiune a acestui joc a fost creată pentru a sărbători un bijutier faimos din San Francisco, Sidney Mobell.

Respectivul joc valora nu mai puțin de 2 milioane de dolari, având o tablă de joc din aur de 23 de karate și zaruri bătute cu diamante.

De asemenea, în 1978 a fost realizată și o versiune din ciocolată a jocului Monopoly, vândută cu 600 de dolari.

Dacă acest articol v-a fost util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ