DISTRIBUIȚI
BCR va elimina comisioanele de la 1 octombrie

Vesti bune pentru clientii BCR. Incepand de la 1 octombrie, Banca Comerciala Romana va elimina comisioanele pentru retragerile de numerar la ATM pentru toti clientii sai.

BCR detine in prezent 2.050 de bancomate.

Anuntul a fost facut sambata, de către vicepresedintele retail BCR, Dana Demetrian.

„Incepand cu 1 octombrie, comisionul la ATM-urile BCR va fi zero la operatiunile efectuate de clientii sai. Va fi un efort financiar mare pentru banca, dar ne gandim la clientii nostri”, a spus reprezentanta BCR, potrivit stirileprotv.ro.

De asemenea, Dana Demetrian a mai spus ca va introduce, de la jumatatea lunii septembrie, sistemul IDscaning, pentru reducerea timpului de lucru cu clientii.

„Incepand cu 15 septembrie, toate sucursalele bancare vor fi dotate cu IDscaning si va fi introdus sistemul de semnatura biometrica. Semnatura biometrica va fi cheia succesului. Chiar ne dorim sa facem altfel lucrurile”, a spus Demetrian.

IDscaning este un device de scanare a cartii de identitate a clientului, datele fiind introduse automat in computer, iar semnatura biometrica este data de client cu creionul electronic, pe un display, fiind eliminate documentele de hartie.

Dacă acest articol v-a fost util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ