DISTRIBUIȚI
Dacian Cioloș a transmis un mesaj legat de atentatele de la Paris

Premierul desemnat, Dacian Cioloș, a transmis un mesaj legat de atentatele care au avut loc vineri seară, la Paris. 

Cioloș a scris pe pagina sa de Facebook ca este profund șocat de atentatele teribile de la Paris.

“Din păcate, este încă o dovadă că trebuie să facem mai mult pentru a combate terorismul, ura și ideologiile radicale. Condoleanțe familiilor lovite și putere răniților care se luptă să supraviețuiască”.

Atentatele de la Paris. Românii, împotriva refugiaților

Postarea sa a strâns zeci de comentarii, prin care cei mai mulți dintre români îi cer premierului să nu fie de acord cu primirea imigranților.

Atentatele de la Paris: Maria Sophia, o utilizatoare de Facebook îi transmite premierului Cioloș: “Domnule prim-ministru , să nu acceptați cotele cu refugiați, pentru că ne așteaptă și pe noi astfel de atentate , Doamne ferește. Dorim pace și liniște”.

Atentatele de la Paris: “Sunteți de acord domnule ministru să primim imigranți ?….că așa ne impune dna Merkel? sunteți de acord ca un imigrant să ia 12 milioane pe lună pe când un român de rând 700-800? de ce nu avem grijă de ai noștrii amărâți? închideți granițele”, îl întreabă Andreas Andreea, un utilizator de Facebook, pe premierul Cioloș.

Atentatele de la Paris: Un alt mesaj transmis către premierul desemnat Dacian Cioloș vine din partea lui Gordea Vasile, care îi scrie că “avem mare încredere în dumneavoastră. În actualul context internațional, dar și intern, aveți în vedere cu prioritate pe cine numiți la externe,apărare și interne pentru a asigura securitatea și siguranța națională. Mult succes!”.

Atentatele de la Paris: Iacolovici Clementina comentează la postarea premierului legată de atentatele de la Paris că “românii trebuie protejați de emigranți ! Succes!”.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pepagina noastră de Facebook.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ