DISTRIBUIȚI
Antena 3 introduce continutul online cu bani

Conducerea postului de televiziune Antena 3 a anunțat că începând cu 1 noiembrie, cei care vor dori să vizioneze online programele difuzate de televiziune vor trebui să plătească un abonament lunar.

Costul abonamentului pentru a viziona Antena 3 live este de 1 euro pe lună. În schimb, reprezentanții postului TV susțin că “abonamentul va permite vizionarea la o calitate foarte bună a programului Antena 3”.

“Facem acest lucru cu inima strânsă, dorindu-ne să ne rămâneți alături și în această nouă etapă, impusă de condițiile pietei. În aces sens, am solicitat, acționarilor și managementului, să gândească un tarif accesibil pentru voi și sustenabil pentru noi. Este vorba despre 1 euro pe lună pentru aceia dintre voi care ne urmăresc online. Avem nădejdea, dragi prieteni, că vom rămâne împreună, și că acest abonament nu va împovăra sau dezechilibra bugetele voastre”, se arată într-o scrisoare adresată telespectatorilor televiziunii Antena 3.

Iată continuarea mesajului transmis de Antena 3 către telespectatori.

“Suntem alături de voi de zece ani, timp îndeajuns pentru a ne cunoaște bine, a ne susține, a ne prețui reciproc. Relația pe care am stabilit-o este onorantă și ne responsabilizează, motivîndu-ne să vă oferim un produs jurnalistic relevant.

Aprecierea voastră constantă ne-a dat puterea de a rezista intimidărilor, de a rosti adevăruri, de a păstra o poziție critică, fermă față de guvern, indiferent de partidele politice aflate la putere. Grație solidarității de care ați dat dovadă, am realizat producții care au intrat în Cartea Recordurilor, au fost multipremiate internațional și au reprezentat o voce împotriva nedreptăților,  iar împreună cu voi am devenit cea mai importantă platformă de știri din România!

Toate aceste transmisii în direct din țară și străinătate, campanii, știri de zi cu zi au fost și sunt posibile printr-un efort financiar constant, asumat, ce a presupus o permanentă retehnologizare și focusare pe calitate. Am reușit să ne susținem singuri, în condițiile în care distribuitorii offline și online nu au contribuit cu nimic pentru conținutul oferit”.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ