DISTRIBUIȚI
Sursa foto: Transalpina.biz

Un angajat al Companiei de Drumuri şi Autostrăzi a făcut o declarație șocantă referitoare la cea mai frumoasă șosea din România.

Oficialul care a făcut parte din comisia de evaluare a şoselei a afirmat că Transalpina înseamnă moarte. Și asta pentru că, susține Claudiu Țuțulan, angajat suspendat al CNADNR,  drumul s-a surpat pe o porţiune, iar parapetele de protecţie ar fi sudate prost.

În replică, șefii de la drumuri neagă toate acuzaţiile și l-au suspendat din funcţie pe Țuțulan, până la finalizarea anchetei, relatează Digi24.ro.

În urmă cu trei ani, lucrările pe porţiunea de drum dintre Rânca şi Obârşia Lotrului au fost sistate după ce firma constructoare, Romstrade, a intrat în insolvenţă. Anul acesta, CNADNR a continuat lucrările, iar drumul a fost redeschis acum două săptămâni, pe un singur sens.

Acum, un angajat al CNADNR, care a făcut parte din comisia de evaluare a şoselei, atrage atenţia că şoferii sunt în pericol din cauza celor două gropi uriaşe formate în urma inundaţiilor de anul trecut.

„M-am abţinut şi nu am vrut să semnez. Transalpina, într-un cuvânt, înseamnă moarte. Pe o porţiune de circa 50-100 de metri s-a surpat un sens de mers. A alunecat cu totul porţiunea pe care s-a lucrat ca la meşterul Manole. Azi lucrăm, mâine se surpă”, a spus Claudiu Țuțulan, citat de Digi24.ro.

Pe de altă parte, directorul Secţiei de Drumuri Naționale Gorj spune, însă, că şoferii pot merge în siguranţă pe acolo.

„S-a considerat că se poate circula pe o singură bandă. Se poate circula în siguranță, noi am luat măsuri, am pus acolo câțiva bolovani mai mari, ca să fie apa deviată și au fost făcute intervenții și pe apă”, spune Ion Tudor, director SDN Gorj.

Dacă acest articol v-a fost util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

1 COMENTARIU

  1. CEI MAI BUNI SUDORI SE GASESC LA SC CONFIND S.A. CAMPINA.PACAT CA GUVERNUL PREFERA SA OMOARE OAMENII DECAT SA PLATEASCA O FIRMA SERIOASA CA SA SE OCUPE DE LUCRARI.

LĂSAȚI UN MESAJ