DISTRIBUIȚI
De frica ANAF, agenții economici au fost nevoiți să bată pe casă toate sumele încasate din vânzări

Veniturile fiscalizate ale agenților economici obținute pe litoral au crescut cu peste 1.500% în perioada mai – iulie 2015, față de perioada similară a anului trecut.

Acest lucru s-a întâmplat ca urmare a controalelor legate de dotarea și utilizarea aparatelor de marcat electronice fiscale, a anunțat Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF).

Crestere incasari pe litoral
Crestere incasari pe litoral

“Acest lucru reiese din analiza sumelor fiscalizate în perioada mai-iulie 2014, comparativ cu cele din perioada mai-iulie 2015. După totalizarea sumelor rezultate din rapoartele lunare și compararea celor doi ani, s-a constatat că, urmare a acțiunilor de control, în cazul a doar 13 agenți economici (selectați pentru această informare de presă) au crescut veniturile fiscalizate cu suma de 12.600.492 lei (circa 2,85 milioane de euro)”, au anunțat reprezentanții ANAF, prin intermediul unui comunicat.

Creșterea gradului de fiscalizare a veniturilor obținute pe litoral a variat, la agenții economici analizați, între 18% și 1.532%, reiese din datele publicate de ANAF.

Dacă acest articol v-a fost util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ