Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Informaţii despre site

www.greateconomy.ro este un site web de tip portal, cu ştiri, reportaje, analize ale redacţiei, dar şi cu preluări din presa internă şi internaţională.

Proprietatea intelectuală

Conţinutul şi aspectul siteului sunt proprietatea intelectuală a greateconomy.ro. Textele adăugate de utilizatori la rubrica de comentarii a articolelor şi în forum devin proprietatea greateconomy.ro din momentul postarii.

Conţinutul greateconomy.ro poate fi preluat de alte publicaţii, cu condiţia preluării a maximum o treime din textul articolului preluat şi a menţionării sursei, cu link/linkuri către articolul/articolele greateconomy.ro din care a fost preluată informaţia.

Responsabilitatea juridică faţă de conţinutul postat pe site revine în totalitate autorilor articolelor. greateconomy.ro nu este responsabil de conţinutul postat de utilizatori pe site. Dacă utilizatorii site-ului postează conţinut care încalcă drepturile de publicare, vă rugăm să ne contactaţi la adresa redactiagreateconomy[at]gmail.com. Utilizatorii siteului înţeleg că ei sunt singurii care pot fi traşi la răspundere de autorităţile competente pentru încălcarea oricărui act normativ, prin postare de conţinut pe greateconomy.ro

Restricţionarea accesului:

greateconomy.ro îşi rezervă dreptul a suspenda, în orice moment, accesul pe site al unui anumit utilizator sau grup de utilizatori.

Aprobarea comentariilor:

greateconomy.ro îşi rezervă dreptul de a aproba sau de a şterge un comentariu. Cele mai frecvente motive pentru ştergerea unui comentariu sunt limbajul rasist şi cel injurios.

Datele personale:

greateconomy.ro respectă viaţa dvs. privată şi datele cu caracter personal pe care le împărtăşiţi cu noi în momentul accesării acestui site. Aceaste informaţii au rolul de a vă informa cu privire la ce tip de informaţie identificabilă personal este colectată de la dvs., cum şi unde am putea folosi această informaţie, cum înţelegem noi să protejăm informaţia colectată de la dvs., cine are acces la informaţia colectată de la dvs. şi cum pot fi corectate în timp inadvertenţele din informaţia preluată.

greateconomy.ro respectă legislaţia română în vigoare, în speţă Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a va adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să va opuneţi prelucrării datelor personale care va privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor.

Scopul colectării datelor este posibilitatea de a avea acces mai uşor la contul dvs. pe site-ul greateconomy.ro sau informarea utilizatorilor cu privire la noile ştiri apărute, participarea la concursuri ori participarea la campanii promoţionale desfăşurate de greateconomy.ro.

Scopul accesului greateconomy.ro la datele stocate pe calculatorul dvs. (cookie-uri) este de personalizare a conţinutului afişat – de exemplu de păstrarea setărilor personalizate ale fiecărui utilizator, autentificarea pentru comentarii sau realizarea de profile de utilizatori (fără a fi identificat un utilizator sau dispozitiv informatic anume) în scop de marketing.