DISTRIBUIȚI
Profi are disponibile zeci de locuri de muncă

Retailerul alimentar Profi are disponibile zeci de locuri de muncă pentru care face angajări în toate orașele din țară.

Printre orașele unde Profi face angajări se numără București, Timișoara, Orăștie, Constanța, Satu Mare, Gherla, Dej, Brașov, Medgidia sau Slobozia.

Astfel, dacă aveți un magazin Profi în oraș, există mari șanse să vă angajați în această perioadă.

Printre locurile de muncă disponibile se numără cele de casier, lucrător comercial, responsabil expediție,  șef magazin, șef tură, vânzător pentru diferite raioane, asistent revistă promoțională, responsabil marketing și deschidere magazine sau recepționer marfă și manager de expansiune.

Întreaga listă cu locuri de muncă la Profi, precum și cerințele fiecărui post o puteți vedea AICI.

În ceea ce privește salariile oferite la Profi,  de exemplu, un casier este plătit cu salariul de 1.050 de lei brut, în timp ce un vânzător de mezeluri câştigă mai mult cu 50-70 de lei decât un casier, potrivit unui utilizator al portalului undelucram.ro.

În cazul unui şef de tură, salariul brut lunar este de 1.300 de lei, respectiv 946 de lei net, potrivit aceluiaşi utilizator.

Un alt utilizator al portalului scria în luna martie că a fost la interviu pentru postul de şef de tură într-un magazin profi, iar salariul brut oferit era de 1.340 de lei pe lună. Un controlor de marfă angajat la Profi încasează lunar 1.100-1.200 de lei, iar un recepţioner – 650 de lei, potrivit informaţiilor oferite la sfârşitul anului trecut de un angajat al Profi.

Angajatorul oferă salariaţilor şi bonuri de masă, în funcţie de numărul de zile lucrate.

Dacă acest articol v-a fost util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatEconomy:

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ